Cum pentru Buget?

Cum pentru Buget?

Mai jos sunt trei modalități ușoare pe care le puteți învăța să le bugetați. Alegeți cel care vă place cel mai mult, sau faceți ceva din fiecare.

Pași care vă vor ajuta să construiți un buget care să funcționeze

Aceasta este una din resursele noastre populare de bugetare. Zeci de mii de oameni o folosesc în fiecare an pentru a învăța elementele de bază ale gestionării banilor, planificarea bugetului și cum să dezvolte un buget personal sau de gospodărie care funcționează. Faceți clic aici pentru a explora cele 7 pași sau faceți clic aici pentru a descărca o copie PDF (pe care o puteți completa și salva sau faceți clic aici pentru a descărca o copie pentru a imprima acasă). Dacă doriți să obțineți o copie tipărită a acestei broșuri, vă rugăm să ne contactați pentru a vă trimite o copie gratuită (vă rugăm să rețineți: vă adresăm numai adreselor din Canada.) Dacă locuiți în afara Canadei, puteți descărca unul din copiile PDF registrul de lucru).

Dacă nu aveți timp acum să treceți prin acest registru de lucru și sunteți în căutarea unei prezentări rapide a modului de funcționare a bugetului, dați clic pe linkul de mai jos pentru a obține o versiune foarte sumară a modului în care puteți începe să bugetați banii.